Diploma uitreiking!

10 Oktober 2003; Dit is de dag dat ik mijn diploma uitgereikt kreeg.
Omdat ik op 8 Oktober op vakantie was, hebben ze speciaal voor mij op 10-10-2003 om 10.00uur mijn diploma-uitreiking gedaan.

Hier leg ik officieel de eed af.
Bij het tekenen van het Diploma waren mijn schoolmaatjes Anneloes en Janet erbij.
Zij hebben op 8 oktober al hun diploma in ontvangst genomen.Speciaal voor mij kwamen ze naar school toe.
Ze weten waar ik van hou, van Dirk en een biertje....
Onze vrienden.......En dit wordt de ....volgende klus...
Op 24 maart 2004 is Martijn Tjeerd Pieter geboren
Gefeliciteerd...je heb het gehaald ...Proficiat........
Van harte Gefeliciteerd met je diploma kraamverzorgende!
Groetjes Marco, Carolien, Kebi en Mike
 
Hoi Petra
Van harte gefeliciteerd! Leuk dat je het even laat weten. Hier gaat alles heel goed na toch wel 3 a 4 maanden veel huilen en krampjes. Maar nu is het t makkelijkste en liefste jongetje dat ik ken. We wensen je heel veel plezier in je werk en wie weet zien we je nog wel eens! Groetjes Marco en Carolien en 2 dikke kussen van Kebi en Mike.
 
Hoi Petra, wat leuk dat we je brief kregen. Dus, van harte gefeliciteerd met je " kraamdiploma ". Wij wisten wel dat je t zou redden. Want het ging hier toch heel goed! Dinant en wij maken t goed. We komen m nog wel eens showen! Liefs van Gert- Jolanda- Dinant
 
24-08-2003
Beste Petra
Van harte gefeliciteerd met het behalen van je diploma voor kraam verzorgende. Op de foto staat onze gezonde energieke en lopende Karel. Herken je hem nog? Vroeger donker en nu hoog blond. Het gaat goed het is een heerlijk mannetje. Met ons gaat het ook goed. Heel veel succes, sterkte en plezier nu als gediplomeerde kraamverzorgende. Veel groetjes Michel, Ilse & Karel.